0 3 min 9 mthsOrice femeie este innebunita dupa dulciuri ca o albinuta, dar isi doreste o talie de viespe. Pentru a-si putea mentine silueta, majoritatea fetelor muncesc enorm: unele fete merg la sala zilnic, altele tin diete drastice, dar exista si fete carora stilul de viata nu le permite prea multe eforturi si prefera sa apeleze la un corset pentru talie de viespe.

Un corset de slabit pentru talie de vispe este, din fericire, total diferit de corsetele clasice purtate de femei in secolul XIX. Stim deja ca in trecut fetele erau obligate sa poarte un corset pentru talie inca de la varste fragede pentru a atinge standardul de 40-50 cm al vremii respective. In zilele noastre insa, un corset de slabit nu numai ca este optional, dar este si mult mai usor de purtat si de suportat datorita inchizatorilor moderne si al materialului utilizat.

CUM AU DECURS PRIMELE DOUA SAPTAMANI CU UN CORSET PENTRU TALIE DE VIESPE

Corsetul pe care il port in acest videoclip are trei rânduri de închizători și treptat, odată cu purtarea lui constantă, ar trebui să mă cuprindă dacă îl închid la ultimul rând.

Dupa ce m-am inchis la primul rând, a inceput deja sa se vada o diferenta. Sper totusi ca aceasta diferenta sa fie cel putin la fel de evidenta si cand o sa-l dau jos. Respir destul de greu, dar mă simt foarte bine.
Te invit sa urmaresti acest videoclip pana la final daca vrei sa afli rezultatele pe care le-am obtinut purtand acest corset pentru talie de viespe.

LOCURI IN CARE MA GASESTI:

Site ► http://emmslife.ro/
Facebook ► https://www.facebook.com/emms.emilia
Instagram ► https://www.instagram.com/mart.emilia/

Despre Emm’s Vlog:

Numele meu este Emilia Mart si sunt o tanara pasionata de tot ceea ce inseamna frumusete feminina. Fiindca sunt mereu la curent cu tot ce inseamna nou in acest domeniu vast, am creat acest beauty vlog pentru a impartasi cu voi know how-ul meu castigat in urma testelor pe care le fac. Pe acest canal vei gasi review-uri, testari si prezentari de produse sau servicii etc. Subiectele alese nu au caracter publicitar, ci sunt strict informative. Dupa cum veti putea observa, concluziile pe care le trage in urma acestor experiente vor fi cele mai sincere. De retinut este insa faptul ca acest canal nu este despre experimente. Este despre experiente. Enjoy!

•••• NU UITA SĂ DAI SUBSRIBE! •••••

Source